Πάμε: 4o Open Coffee Cyprus – «The Networkers»


open-coffee-cyprus-blog

Η πρώτη συνάντησή για το 2013, το αργοπορημένο Christmas TechParty θα γίνει στις 16/1 στηνΑίθουσα Μελίνα Μερκούρη στην Τάφρο Πύλη Αμμοχώστου. Η συνταγή του theme αυτή τη φορά λέγεται: «TheNetworkers». Γιατί σε αυτό το Open Coffee Cyprus φέρνουμε τους ανθρώπους πουδημιουργούν και διαχειρίζονται δίκτυα. Γνώρισε τους networkers και Γίνε networker. Δώσεευκαιρία στην ιδέα σου να γίνει πράξη.

Ομιλητές από το πρόσφατο Techcrunch Athens Meetup κατευθείαν στη συνάντηση μας θα αναπτύξουν τις ιδέες τους. Στη σκηνή του Open Coffee Cyprus έρχεται για πρώτη φορά το πετυχημένο, τεράστιο, αγαπημένο TEDxAthens. Εκπρόσωποι του Ignite Athens, του ZeroFund, του HackFwd, τουSilicon Valley Greek Seed Funding Groupο ιδρυτής της startup NestMedia αλλά και CEO από εταιρείες με παγκόσμια προβολή, επιτυχία και πελατολόγιο όπως η Hellas Direct και η Bugsense.Όλοι συζητούν με τους Νetworkers.

Οι ομιλητές είναι:

  1. Δημήτρης Καλαβρός Γουσίου – δημιουργός του TEDxAthens , εκπρόσωπος της εταιρίαςHackFwd (με χρηματοδότηση έως €191.000) ιδρυτής του away.gr, CEO της startupNestmediaστη σκηνή του Open Coffee Cyprus μας μιλάει για όλα τα πιο πάνω και τον τρόπο + τον κόπο που χρειάστηκε να επενδύσει ώστε να τα καταφέρει.
  2. Αλέξης Πανταζής & Αιμίλιος Μάρκου – δύο Κύπριοι που εργάζονταν στο Λονδίνο, το εγκατέλειψαν, γύρισαν Ελλάδα και ίδρυσαν την πρώτη αποκλειστικά διαδικτυακή Ελληνική ασφαλιστική. Μας παρουσιάζουν την επιτυχημένη Hellas Direct που έχει 11+ επενδυτές σε 14+ χώρες.
  3. Παναγιώτης Παπαδόπουλος – Bugsensehalf Κύπριος, CEO της επιχείρησης με την ιδέα του “Sfalma” μας μιλά για την εταιρεία, την ομάδα του και την εμπειρία της Silicon Valley Greek Seed Fund. Κατάφεραν να πάρουν ως αρχική χρηματοδότηση 100 χιλιάδες δολλάρια.
  4. Γιάννης Βλαχογιάννης – Bugsense & ZeroFundo Μr. «Το πρόγραμμα δεν ανταποκρίνεται. Θέλετε να γίνει αναφορά;» Έλληνας “βετεράνος” της Samsung, SoundCloud, Skype, Instagram, Shazaam, συνιδρυτής του Bugsense, παρουσιαστής του IgniteAthens και μέλος του Zerofundθα προσπαθήσει να μοιραστεί τα πάντα στο χρόνο της παρουσίασής του.
  5. Χριστίνα Τσακώνα – Eίναι δικηγόρος και ειδικεύεται σε θέματα εμπορικού, φορολογικού δικαίου καθώς και πνευματικής ιδιοκτησίας startup εταιρειών. Από το 2009, εργάζεται στους Dimitriou & Associates, P.C., δικηγορική εταιρεία στο Σαν Φρανσίσκο, όπου προσφέρει νομικές υπηρεσίες σε Ευρωπαικές startups για να στήσουν τις εταιρείες τους στην Αμερική. Συνέβαλε επίσης στη δημιουργία του Silicon Valley Greek Seed Fund , του οποίου τώρα αποτελεί affiliate member.
  6. Q&A: ένα νέο απόσπασμα στην αίθουσα του Open Coffee Cyprus θα είναι το Q&A με ερωτήσεις και συζήτηση με τους ομιλητές για το θέμα των start-up στην Κύπρο.

Η κοινότητά μας εξελίσσεται. Η ΜΤΝ ως χορηγός μας δίνει τη δυνατότητα να γνωριστούμε, να συζητάμε, να αναπτύσσουμε τις ιδέες μας ή να βρίσκουμε νέες, να εμπλουτίζουμε το tech μυαλό μας με περιεχόμενο και να αποφασίσουμε να φτιάξουμε δικές μας startup.

Πότε: Στις 16 Ιανουαρίου 2013, να καλωσορίσουμε το 13’, αλλιώς «Late Christmas TechParty»

Ώρα και μέρος18.00 – 23.00 μ.μ στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, τηλ. 22437343, 22437346

Με εσένα, εμένα και: bloggers, developers, tech lovers, internet geeks, marketers, επαγγελματίες της επικοινωνίας, “nerds”, δημοσιογράφους, νέους επιχειρηματίες και γενικότερα ανθρώπους που θέλουν να μάθουν και να κάνουν περισσότερα για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Πώς: μετά τη δουλειά, χωρίς γραβάτα, με ελεύθερη είσοδο

Το Open Coffee Cyprus επιδιώκει τη δικτύωση πρόσωπων με κοινά ενδιαφέροντα, εμπνέει τους ανθρώπους με νέες προτάσεις, καλλιεργεί την καινοτομία και το επιχειρείν, διαδίδει τις νέες τεχνολογίες.

Για τα πρακτικά: μια ανεπίσημη, ανοικτή συνάντηση για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τηντεχνολογία, το internet, την επιχειρηματικότητα και τις startup.

 

Περισσότερα:

Lydia Zannettou

 

Twitter: @opcoffeecyprus

Facebook: www.facebook.com/opencoffeecyprus

To Open Coffee Cyprus υποστηρίζεται από την ΜΤΝ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s