Νέα ιστοσελίδα για το ΤΕΠΑΚ (το about page της)


Συμφοιτητές και Συμφοιτήτριες,

ας γνωριστούμε. Είμαστε μια ομάδα φοιτητών του ΤΕΠΑΚ. Το οποίο όντας ένα νέο πανεπιστήμιο και μάλιστα στη Λεμεσό, τη πιο ζωντανή πόλη της Κύπρου, το ΤΕΠΑΚ έχει πολλές ιδιαιτερότητες, θετικές και αρνητικές.

Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε αυτή τη σελίδα και να βοηθήσουμε τους νέους αλλά και τους παλιούς φοιτητές να αντιμετωπίσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τη φοιτητική ζωή. Εδώ θα βρείτε άρθρα τα οποία θα σας βοηθήσουν στις σπουδές σας, τη ζωή αλλά και τη διασκέδαση. Σκοπός μας να μοιραστούμε τις γνώσεις μας σαν “(λιγο) πιο παλιοί” φοιτητές από εσάς. Θα μαζεύουμε ειδήσεις και νέα σχετικά με το ΤΕΠΑΚ, ενώ παράλληλα θα προσφέρουμε συμβουλές και λύσεις για διάφορα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε, καθώς και προτάσεις από το που να βγείτε μέχρι το που μπορείτε να ψωνίσετε.

Η σελίδα μας είναι ακόμη σε στάδιο ανάπτυξης, για αυτό θα χαιρόμασταν πολύ εάν μας προσφέρατε τις δικές σας συμβουλές για το πως και τι θα προτιμούσατε να έχουμε. Εμείς από εσάς, θα θέλαμε ότι μπορείτε να μοιραστείτε μαζί με τους συμφοιτητές σας. Από συνταγές φαγητών, μέχρι και συμβουλές για παιχνίδια όπως το farmville ή νέα για τον όμιλο τον οποίο ανοίκετε ή ακόμη και παράπονα για το πανεπιστήμιο. Τα δικά σας άρθρα, υλικό, φωτογραφίες ή απλά απορίες και μικροσυμβουλές θα δημοσιεύονται επώνυμα ή ανώνυμα. Για επικοινωνία μαζί μας, δέστε τα emails πιο κάτω!

Καλή διασκέδαση, Tepaknews Team, Φοιτητές για Πάντα!!!

contact@tepaknews.com —

Για επικοινωνία γενικού θέματος, αποστολές υλικού και ερωτήσεις

marketing@tepaknews.com — Για να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας

Η ιστοσελίδα http://www.TepakNews.com ήρθε για να μείνει!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s