Παλιός Ελληνικός Κινηματογράφος ( μεταφέρθηκα στο www.empneusmeno.com)


ΧΤΕΣ, ΕΙΔΑ ΔΥΟ ταινίες από παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Πρώτη, η Ταινία Ο Δυναστείας από το Σωτήρη Μουστάκα. Αξέχαστος Κύπριος ηθοποιός που έκανε τεράστια καριέρα στην Ελλάδα και ένας από τους αγαπημένους μου κωμικούς. Δεύτερη, ήταν η ταινία Μάντεψε τι κάνω το βράδυ. Ακόμη ένας απίθανος Έλληνας ηθοποιός που με κάνει να διασκεδάζω ότι και αν κάνει.

ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗ παλιά ελληνική κωμωδία. Και σκέφτομαι, γιατί όσες φορές μαζευόμαστε φίλοι σε σπίτια να δούμε ταινίες, πρέπει να βλέπουμε τενίες καινούργιες, ξένες και με υψηλά ποσοστά στο Imdb; Γιατί να μην μαζευόμαστε όλοι μαζί και να απολαύσουμε ξανά μια καλή ελληνική ταινία από αξέχαστους ηθοποιούς όπως ο Μουστάκας, ο Ψάλτης, ο Βέγγος και τόσοι άλλοι;

ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΗΝ επόμενη φορά που θα καλέσω φίλους στο σπίτι να δούμε κωμωδία, μια παλιά καλή χιλιο-ειδομένη αλλά με αστείρευτο χιούμορ. Ήθελα να το μοιραστώ με όλους όσους παρακολουθείτε το μπλογκ μου, μια ιδέα ωραία, κάτι διαφορετικό από την καθημερινότητα μας, κάτι εκτός από τα cafe, τις ταινίες και το χαρτοπαίγνιο ή απλά το γεύμα με φίλους. Για να βρούμε κάτι νέο να κάνουμε και να περάσουμε καλά, δεν χρειάζεται να πάμε μακριά, απλά να ρίξουμε και μια ματιά στο παρελθόν.

ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ


Empneusmeno .wordpress.com (an alternative view)

Promote your Page too

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s