Η επιστροφή!


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ μήνες αποχής από το γράψιμο, βρήκα θέμα και χρόνο για να γράψω για ακόμα ένα από τα προβλήματα μας. Οι συζητήσεις τώρα είναι για το ξυλοδαρμό στο γήπεδο και την ακύρωση της θείας λειτουργίας. Λέγοντας την άποψη μου, είναι ότι καταδικαστέες ΚΑΙ οι δύο πράξεις. Μπορεί να μήν είναι όμοιες, αλλά στα μάτια μου είναι ίσες.

ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ θεία από την μεριά των τούρκων, ασέβεια όμως και προς τα άτομα που ήρθαν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε Ευρω-Κυπραίοι, ωφείλουμε να καταδικάζουμε τους ανήθικους συμπολίτες μας που βίαια επιτέθηκαν στους οπαδούς της ομάδας μας, αλλά παράλληλα και το ψευδοκράτος που δεν μας αφήνει να ασκήσουμε την πίστη μας.

ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ είναι το μόνο πρόβλημα. Αν πάει ο οποιοσδήποτε εξωτερικό, θα καταλάβει ότι το κυπριακό πρόβλημα που τόσο τηλεοπτικό και όχι μόνο χρόνο παίρνει από τις ζωές μας, δεν ακούγεται καθόλου, σε σχέση με το τι μας κάνουν να πιστεύουμε οι πολιτικοί μας ότι το προβάλλουν. Οι Ευρωπαίοι συμπολίτες μας δεν γνωρίζουν παρα μόνο την Αγία Νάπα, ή το ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τούρκους και έλληνες στο νησί (και αυτό για τους πολύ γνώστες). Ενώ αντιθέτος οι Τούρκοι, και δεν μιλάω για τους απλούς πολίτες που ξιτιμάζουμε κάθε μέρα εμείς, αλλά οι πολιτικοί/στρατιωτικοί που διοικούν τη χώρα, είναι πραγματικά διάνοιες πολιτικής και στρατηγικής, αξιοποιώντας  στο μέγιστο κάθε ευκαιρία, αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΚΥΤΑΛΗ βρίσκεται στα χέρια μας, εμείς πρέπει να αρχίσουμε δράση έτσι ώστε να ενημερώσουμε σωστά τους Ευρωπαίους συμπολίτες μάς, αλλά και να εκλέξουμε πιο άξιους πολιτικούς, μπορεί νεαρότερους, αλλά με φρέσκες ιδέες και προτάσεις οι οποίες να είναι συμβατές με την νέα εποχή για να πάμε μπροστά.

Υ.Σ. Ακόμη και σε οργανισμούς όπως το ΡΙΚ, τα διοικητικά μέλη είναι πια “αρχαίοι” του τόπου, που δεν μπορούν εύκολα να αποδεχθούν νέες ιδέες.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΔΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΝΕΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ Ή ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s